Iščejo se moji čevlji za jadranje, da bodo pravočasno pripravljeni

Počasi bo čas, da poiščem, kje so čevlji za jadranje, saj jih bom čez nekaj mesecev po vsej verjetnosti že potrebovala. V jeseni običajno zelo hitro zaključim z jadranjem, ker me od oktobra dalje samo zebe na jadrnici in sem raje doma ali pa nekje kje ne piha veter. Ko se pa začne pomlad, sem pa hitreje za to, da gremo na jadranje. Verjetno zato, ker mi je že tako preveč mrzlo čez zimo, da komaj čakam, da grem kam, kjer je topleje. Aprila bo že dovolj toplo na morju in do takrat bom morala imeti vse pripravljeno. 

Iščejo se moji čevlji za jadranje, da bodo pravočasno pripravljeni

Če se ne bi selila niti ne bi bil noben problem, ampak, ker za pol stvari ne vem več, kje so. Zato tudi ne vem, kjer so čevlji za jadranje, saj me skrbi, da jih morda sploh nimam tukaj, To pa omeni, da moram preveriti, kje so čevlji za jadranje, saj se niti ne spomnim, kje bi lahko bili. Še likalnik sem komaj našla zadnjič, ko sem ga iskala. Imela sem nekaj stari, ki sem jih morala zlikati in nisem imela časa, da bi to nesla v čistilnico. Skoraj sem že mislila, da je neznano kje izgubljen, potem sem ga pa našla v eni škatli, ki je bila čisto skrita nekje zadaj v omarah. Oblačila sem potem lahko zlikala brez težav.

Takšen razplet si želim udi, da bi imeli čevlji za jadranje, ker jih res ne bi rada iskala. Seveda bom čevlje imela za jadranje in ne za likanje oblačil, da ne bo pomote. Bolj me skrbi, da jih ne bom našla, in če se zdaj ne lotim tega iskanja, me je strah, da, me bo čas prehitel in bom morala kupiti nove čevlje, medtem ko bi bili moji čevlji za jadranje pri kom doma, jaz pa premalo časa, da jih poiščem.