Ko se petunija razcveti, je zelo lepo

Lansko leto se je moja petunija tako lepo razcvetela, da je bilo nad mojimi pričakovanji. Srčno upam, da bo letos isto in se bo vsa toliko razcvetela ali pa še več. Delala sem vse enako kakor lansko leto in upam, da bom tudi letos imel takšno srečo s tem. Ne vem, zakaj, ampak tako zelo lepo je, ko se petunija razcveti, da sem prav navdušena. Ko sem jo kupila, sem imela sicer neko sliko o tem, kaj lahko pričakujem in sem bila vseeno zelo zadovoljna s tistim, kar sem imela v mislih, da se bo zgodilo. Ko sem pa videla, da se lahko petunija še bolj razcveti, kot sem pričakovala sem bila pa več kot navdušena nad tem.

Nekaj mi govori, da se bo letos kupila še kašna petunija, ker imam občutek, da bo moj vrt zelo lep, če bo več takšnih cvetlic na vrtu. Imam že zelo veliko cvetlic, ampak nobena ni tako lepa, kakor je petunija in mislim, da bo to počasi postala moja najljubša rastlina. Tudi ostale so zelo lepe, da ne no bo pomote, ampak prav vsak, ko je videl lansko leto kako je bila petunija lepa se je strinjal z mano, da je to najlepša rastlina na mojem vrtu.

Ko se petunija razcveti, je zelo lepo

Danes sem si ogledovala še ostalo ponudbo cvetlic, ki jo ima cvetličarna v bližini. Ker sem videla, da imajo vse, kar si letos želim še kupiti, sem prenehala z iskanjem, saj sem vedela, da bom dobila vse, kar potrebujem. Okrasnih loncev ima tudi še dovolj saj sem jih zelo veliko kupila, in mislim, da ne potrebujem več kupovati novih. Mislila sem, da moram ta del še malce dopolniti, ampak sem videla, da imam vsega dovolj. Edino kar bom moral dokupiti je, ker bom morala cvetlice presaditi in morda kakšno novo posaditi to je pa to. To bom pa kupila, istočasno, ko se bo še kakšna petunija na novo kupila.