Navsezgodaj zjutraj me je presenetil smrad v kopalnici, ki ga nisem pričakoval

Kot vsakodnevni jutranji ritual sem se prebudil in si na štedilnik dal kavo. Preden voda zavre, se grem v kopalnico uredit. Ko sem vstopil v kopalnico, pa me je presenetil smrad v kopalnici, ker ga nisem pričakoval. Bil sem šokiran, kako to, da naenkrat v kopalnici nekaj tako smrdi. 

Ko sem pregledal odtoke, sem videl, da smrad v kopalnici prihaja iz odtoka iz kopalne kadi. Tako sem vedel, da se je odtok zamašil in da moram sedaj to rešiti. Postal sem prav slabe volje, ker sem takoj zjutraj zavohal smrad v kopalnici in imel pokvarjen dan. 

Ker nisem imela časa, da bi to uredil že pred službo, sem v službi razmišljal, kako se sedaj smrad v kopalnici širi povsod in koga naj pokličem, da mi bo odtok rešil. Nisem vedel, ali bo mogoče uspelo meni, zato sem se raje odločil, da za enkrat ne pokličem nikogar, ampak počakam, da vidim, ali bom rešil sam.

Ob prihodu domov sem že na vhodu zavohal smrad v kopalnici in takoj sem vedel, da me čaka grdo delo. Preden sem odšel od doma sem v kopalno kad nalil vodo, da bom kasneje videl, koliko so cevi zamašene in če je kaj vode odteklo, sem bil presenečen, ko sem videl da v kopalni kadi ni vode. Očitno se je odtok odmašil, smrad v kopalnici pa je ostajal še od prej. Ponovno sem odprl vodo in videl, da voda odteka in da je vse ok. 

Kako sem bil srečen, da še nisem poklical koga, ki bi očitno prišel zastonj in bi ga moral vseeno plačati. Sedaj bom pozoren na smrad v kopalnici, da se zadeva ne bo ponovila, kajti če se bo ponovila, potem bom moral očistiti cevi, če tudi bo voda odtekala, ker očitno nekaj ne bo v redu.