Potrebovali smo nova vhodna pvc vrata

Živimo v bloku in smo v prvem nadstropju neprestano slišimo, kako vsi hodijo gor in dol, tako ponoči kot podnevi. Mene to izredno moti in tako sem predlagala možu, če lahko kupimo nova pvc vrata, ki ne bodo prepuščale toliko zvokov, ker me to spravlja ob živce.

Sama sem kot otrok živela v hiši in to je zame velika sprememba, ker nisem navajena, da slišim non stop ropotanje, skakanje, hodnik je vedno polno ljudi, ki skačejo gor in dol. Tako sem se že nekajkrat po nepotrebnem skregala z možem, ker sem bila nervozna, prav zaradi tega. Ker mož ni naredil prav nič, sem ukrepala sama. Šla sem gledat kvalitetna pvc vrata, kjer ne bi zvok prišel več v naše stanovanje iz hodnika. Ne bom rekla, da nisem bila presenečena nad ceno, po drugi strani pa sem pričakovala, da bodo takšna pvc vrata dražja. 

Domov sem prinesla ponudbo in jo dala pogledati možu. Ko je videl ceno, je rekel, da mi takšnih vrat ne potrebujemo, šele takrat sva se skregala, kajti videla sem, da enostavno ne razume, kako zelo to mene moti. Vse bi dala, da bi imela takšna vrata in odločila sem se, da se bom zmenila čisto vse sama. Čeprav mi je to zelo grdo, ker to je moško delo.

Poklicala sem za pvc vrata, jih naročila in plačala določen znesek. Možu sem to tudi povedala in videla, da mu ni bilo prav. Lahko vam samo povem, da je to bil trenutek, ko sem videla, da bi lahko šle stvari med nama narobe, kajti prav ta pvc vrata, bi naju lahko še bolj povezala, tako pa so naju odtujila, ker on se je umaknil, jaz pa sem vrata plačala in se dogovorila za montažo.

Potrebovala sem kar nekaj časa, da sem se sprijaznila, kako je odreagiral, sem pa bila srečna, ker so bila pvc vrata super in tako se v stanovanje ni prav nič več slišalo, če je kdo hodil po hodniku.