V svoj urnik bi dodala nov šport, da malce zamenjam svoje navade

Ker sem se že precej naveličala vseh rekreacij, ki jih izvajam, se odločam za nov šport, da malce spremenim svoj prosti čas. Razmišljam, da bi se naučila bordati ampak za to sem verjetno za letos prepozna. Lahko pa razmišljam o tem, da si poleti kupim opremo, ker bo cenejša in si potem to pripravim za naslednje leto. 

Za sedaj pa razmišljam, da bi morda izbrala šport, ki bo lažje izvedljiv. Pa seveda, da ne bo le zimski šport. Joga mi je sicer zanimiva, ampak po tihem se spogledujem z aerial jogo. Malce drugačen šport, v resnici, ki je zelo kreativen. Tudi bolj plesen, kar pa vsekakor obožujem, ker če bi le lahko, bi zagotovo izbrala kakšen ples, ampak potem bi se hitro znašla kje med najstniki na treningu, kar pa res ne vem, ali bi bila dobra ideja. Na žalost nimam veliko možnosti pri plesu. Aerial joga bi pa po moje šla skozi. Tudi za moja kolena bi bila najverjetneje zelo varna zadeva, ker ni nobenih udarcev. Vsaj upam, da jih ni. Ne vem, koliko je res treba, da človek doseže stopnjo izvajanja, da je to varno. Če bi padla dol iz zelo visoke višine potem verjetno, ne bi bilo dobro, če ne bi imela spodaj vsaj kakšne blazine. Niti ne vem, kako točno potekajo treninge za začetnike namreč. Deluje kot zelo lahkoten šport, a v resnici nit ne tako varen, če dobro pomislim. No vsaj, če ne bi imela primernega znanja za to. Kar bi pa na začetku kar bil izziv.

Nekaj bom že našla. Fitnes vaje doma mi niso več dovolj, plezanje mi je že malce dolgočasno in kolesarim lahko le, ko so primerne temperature in je zunaj prijetno vreme. Kar pa na koncu lahko izpade, kakor da imam le nekaj mesecev za to čez leto. Je pa vsaj zelo prijeten šport meni osebno.