Obala nepremičnine imajo zelo prijazne agente

Skoraj vsak izmed nas se je že kdaj v življenju znašel v situaciji, ko je prodajal ali kupoval nepremičnino, bodisi hišo, stanovanje ali kmetijsko zemljišče. Pred kratkim sem se tudi sama znašla v situaciji, ko sem želela kupiti večje stanovanje na Obali. Pobrskala sem po spletu in naletela na številne agencije, ki se ukvarjajo s posredništvom pri nakupu in prodaji nepremičnin. Intuitivno sem izbrala agencijo Obala nepremičnine, kar se je kasneje izkazalo za zelo dobro odločitev.

Prijazni agent iz agencije Obala nepremičnine me je kontaktiral še isti dan, ko je dobil mail z mojim povpraševanjem. Povedala sem mu, da pri moji izbiri stanovanja igra zelo pomembno vlogo lokacija, ki mora biti v bližini trgovine, pošte, banke, zdravnika, šole in avtobusne postaje. Stanovanje naj bi bilo štirisobno in veliko vsaj sto kvadratnih metrov. Imeti bi moralo tudi zelo veliko teraso. Lahko je tudi v bloku, vendar ne višje kot v tretjem nadstropju. Blok mora obvezno imeti tudi dvigalo.

Zaželeno je, da stanovanje ne bi bilo starejše od desetih let, v vsakem primeru pa mora biti adaptirano in takoj vseljivo. Zaželeno je tudi ogrevanje npr. s kotli na pelete. Glede cene pa sem izrazila željo, da cena na kvadratni meter ne bi presegla tisoč šesto evrov. Kar zapletena kombinacija želja in zahtev, ki pa za agenta pri nepremičnine Obala očitno ni predstavljala velikega problema.

Že naslednji dan me je agent ponovno kontaktiral in povabil, da si greva ogledati kar tri nepremičnine, ki bi skoraj v celoti zadostile mojim zahtevam in izpolnila moja pričakovanja. Ponudil se je, da me na ogled pelje z njihovim avtomobilom, kar sem z veseljem sprejela. Ob točno določeni uri je posrednik Obala nepremičnine prišel pome in me peljal na ogled prvega stanovanja. Že ogled prvega stanovanja me je tako navdušil, da sem se odločila za nakup.